Några av våra tidigare projekt

EFTER

FÖRE

Den här familjen ville öka sina ytor med ett badrum och ett sovrum på övervåningen.

Ovanför badrummet och bastun har ett loft byggts till det befintliga sovrummet. Vi har även flyttat köket och skapat ett kök och matplats med stor sällskapsyta för att ha möjlighet att samla många människor och umgås på entréplanet. I källaren finns det gott om förvaringsutrymmen, så där är nu förberett för att kunna inreda en mindre lägenhet/uthyrningsdel med badrum, pentry och ett stort rum. Byggytan för entréplanet och källaren är ca 40 m2, övervåningen är ca 25 m2.

Fasaden på befintliga huset är om putsat för 5 år sedan. Utbyggnaden har anpassats mot den befintliga fasaden med ett ventilerat putssystem. Taket har kompletterats med dubbelfalsad plåt likt det befintliga huset.

Familjen Sjösten

EFTER

FÖRE

Familjen Skarp har valt att bygga på en våning med ett 45 gradigt tak som har ett förhöjt väggliv på 70 cm. På det har vi även skapat en takkupa. Dessutom har vi bytt ut fasad och fönster på det befintliga huset så att huset ser ut som det alltid har varit byggt i 1 ½ plan. På övervåningen har det skapats 3 sovrum och 1 badrum. Hallen i entrén byggdes även om för att anpassas till den nya trappan upp till övervåningen.

Familjen Skarp

EFTER

FÖRE

Taklyft som gav 4 nya rum, 1 badrum, 1 klädkammare och ett förråd.

Tallkrogen

EFTER

FÖRE

Hemmet växte med 3 sovrum, teknikrum, badrum och hall.

Spånga

EFTER

FÖRE

Nytt stort lantkök och stort sovrum.

Sollentuna

EFTER

FÖRE

Utökades med 3 sovrum, möblerbar hall och badrum.

Spånga

EFTER

FÖRE

Familjen fick 4 sovrum, badrum, hall att leva i.

Spånga

EFTER

FÖRE

För framtiden, 2+1 sovrum, allrum m balkong, badrum

Järfälla

EFTER

FÖRE

Komplettering med 4 sovrum, badrum, bastu, förråd.

Solna

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER