Några av våra tidigare projekt

Sundbyberg

Den här familjen ville öka sina ytor med ett badrum och ett sovrum på övervåningen.

Ovanför badrummet och bastun har ett loft byggts till det befintliga sovrummet. Vi har även flyttat köket och skapat ett kök och matplats med stor sällskapsyta för att ha möjlighet att samla många människor och umgås på entréplanet. I källaren finns det gott om förvaringsutrymmen, så där är nu förberett för att kunna inreda en mindre lägenhet/uthyrningsdel med badrum, pentry och ett stort rum. Byggytan för entréplanet och källaren är ca 40 m2, övervåningen är ca 25 m2.

Fasaden på befintliga huset är om putsat för 5 år sedan. Utbyggnaden har anpassats mot den befintliga fasaden med ett ventilerat putssystem. Taket har kompletterats med dubbelfalsad plåt likt det befintliga huset.

sjosten-efter.png

FÖRE

sjosten-fore.png

EFTER

Älvsjö

Familjen i Älvsjö har valt att bygga på en våning med ett 45 gradigt tak som har ett förhöjt väggliv på 70 cm. På det har vi även skapat en takkupa. Dessutom har vi bytt ut fasad och fönster på det befintliga huset så att huset ser ut som det alltid har varit byggt i 1 ½ plan. På övervåningen har det skapats 3 sovrum och 1 badrum. Hallen i entrén byggdes även om för att anpassas till den nya trappan upp till övervåningen.

skarp-fore2.png

FÖRE

skarp-efter2.png

EFTER

Tallkrogen

Taklyft som gav 4 nya rum, 1 badrum, 1 klädkammare och ett förråd.

forebild tallkrogen.jpg

FÖRE

efterbild tallkrogen.jpg

EFTER

Spånga

Hemmet växte med 3 sovrum, teknikrum, badrum och hall.

Spånga_6_2014_Bef.jpg

FÖRE

Spånga_6_Klart.jpg

EFTER

Sollentuna

Nytt stort lantkök och stort sovrum.

Sollentuna_5_2014_Bef.jpg

FÖRE

Sollentuna_5_Klart.jpg

EFTER

Spånga

Familjen fick 4 sovrum, badrum, hall att leva i.

Spånga_3_2014_Bef.jpg

FÖRE

Spånga_3_Klart.jpg

EFTER

Järfälla

För framtiden, 2+1 sovrum, allrum m balkong, badrum

Järfälla_2_2014_Bef.jpg

FÖRE

Järfälla_2_Klart.jpg

EFTER

Solna

Komplettering med 4 sovrum, badrum, bastu, förråd.

Solna_1_2013_Bef.jpg

FÖRE

Solna_1_Klart.jpg

EFTER