Om oss

Att göra ett taklyft eller en utbyggnation är ett stort beslut som påverkar både den privata ekonomin och familjen. Vi fick ofta höra hur komplicerat det är att själv agera projektledare och hålla kontroll på kostnader samtidigt som du ska ta hand om eget arbete och familj.


Eftersom vi har lång erfarenhet och är experter på alla detaljer av ett taklyft och en utbyggnation så var det naturligt för oss att ta nästa steg, dvs att erbjuda den helhetsservice som efterfrågades. Vi ska inte heller glömma att nämna den gemensamma passion för konstruktion och skapelse som vi delar. Om vi dessutom lägger till den glädje vi finner i att tillsammans med våra kunder hitta den enskilt optimala lösningen för varje familj så har vi fångat en stor del av vår drivkraft.

Sammantaget ledde detta oss fram till Taklyftarna STHLM.

Tveka inte att höra av er via telefon, mail eller kom förbi kontoret om ni har några frågor eller funderingar kring våra tjänster eller tidigare projekt.

  • Facebook
  • Instagram

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER